Ελληνική έκδοσηEnglish version

Ενοικιαζόμενα δωμάτια Βουράκης στα Πολλώνια της Μήλου

Κανόνες κρατήσεων

Πολιτική κρατήσεων
- Η κράτηση απαιτεί κατάθεση 1 διανυκτέρευσης
- Επιπλέον κρεβάτι ή κρεβατάκι για μωρά είναι δωρεάν

Πολιτική check in - check out.
- Check in 13:00
- Check out 12:00

Πολιτική ακύρωσης.
- 20 μέρες πρίν την άφιξη σας γίνεται επιστροφή όλης της προκαταβολής

Πολιτική για ζώα
Μικρά κατοικίδια επιτρέπονται κατόπιν συννενόησης και με αυστηρό όρο πως δεν θα μένουν μόνα τους στο δωμάτιο κατα την διαμονή σας.

Πολιτική προσωπικών δεδομένων

Προστατεύουμε τα στοιχεία σας.
Παίρνουμε τα προσωπικά δεδομένα πολύ σοβαρά και εγγυόμαστε πως δεν θα μοιραστούμε, αντιγράψουμε, πουλήσουμε κανένα από τα προσωπικά σας δεδομένα, που μπορεί να αποκαλυφθούν από τις φόρμες κρατήσεων ή/και τις λεπτομέρειες κράτησης σε τρίτους.

Σχετικά με τα cookies
Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για την συλλογή στατιστικών στοιχείων (δεν καταχωρούνται προσωπικά δεδομένα) και έχει κάποια cross site scripts τα οποία είναι απαραίτητα για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας (π.χ. google maps api, ajax libraries).

Η πνευματική μας ιδιοκτησία
Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί υλικό το οποίο έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για τα ενοικιαζόμενα δωμάτια Βουράκης. Παρακαλούμε μην αντιγράφετε, δημοσιευέτε ή χρησιμοποιείτε το υλικό που βρίσκεται στην σελίδα μας χωρίς πρώτα να ζητήσετε την άδεια μας.

Λάθη της σελίδας
Δεν εγγυούμαστε πως η σελίδα μας θα είναι αλάνθαστη. Με την απόφαση σας να περιηγηθείτε σε αυτήν, αναγνωρίζετε πως δεν μπορεί τίποτα να θεωρηθεί, πως έχει συμφωνηθεί μεταξύ εσάς και των ενοικιαζομένων δωματίων Βουράκης και πως δεν μπορείτε να ζητήσετε καμμία απαίτηση είτε νομικής είτε οικονομικής φύσεως για θέματα που αφορούν την ιστοσελίδα.